28 Şubat İstek Okulları Giriş Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

28 Şubat İstek Okulları Giriş Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
28 Şubat İstek Okulları Giriş Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstek Okulları Giriş Sınavı için başvurular başladı. İstek İlkokullarının 1. 2. 3. 4. sınıflarına öngörüşme ile, İstek Ortaokullarının 5. 6. 7. ve 8. sınıflarına İstek Giriş Sınavı ile, İstek Anadolu Liseleri Hazırlık Sınıflarınıa MEB TEOG puanı ile Anadolu Liseleri ara sınıflarına ise ön görüşme sonrasında yapılacak olan İstek Giriş Sınavı ile öğrenci alınacak.

İstek Koleji Giriş Sınavı 28 Şubat 2016 Pazar günü saat 10:00'da tüm istek kampüslerinde yapılacak. İstek Okulları giriş sınavı için son başvuru tarihi 27 Şubat 2016 olarak açıklandı. Başvurularınızı Cumartesi günü saat 17:00'a kadar gerçekleştirebilirsiniz. İstek Okulları giriş sınavı için başvuru belgesinin sınav esnasında getirilmesi gerekmektedir.

İstek Okulları Giriş Sınavına Başvurmak için detaylar şöyle:

İstek Okulları Giriş Sınavına başvurmak için 2 adet vesikalık ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile sınava girilecek olan okula başvurmak gerekiyor.

İstek Okulları Giriş Sınavı Soruları

Tüm sınıf düzeyleri için uygulanacak olan sınavlarda, öğrencinin şu anda okuduğu sınıf ile ilgili sorular sorulacak. Sorular çoktan seçmeli olacak.

İstek Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstek Okulları Giriş Sınavı Sonuçları 28 Şubat 2016 Pazar günü yapılacak olan sınav ile ilgili değerlendirmenin okul yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. İstek Okulları Giriş Sınavı Sonuçları için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

İSTEK OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

2
4
0
2
1
1
209
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum