30 Haziran 2013 PMYO Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

30 Haziran 2013 PMYO Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
30 Haziran 2013 PMYO Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

2013 yılı PMYO sınavı 30 Temmuz 2013 tarihinde uygulanacak.

Cevap anahtarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

30 Haziran 2013 PMYO Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Puan hesaplaması için aşağıdaki linke tıklayınız.

PMYO Puan Hesaplaması için tıklayınız.

30 Haziran 2013 PMYO  Sınav Sonuçları Temmuz ayının ikinci haftasında açıklanacak. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2013 yılına bomba gibi bir giriş yapan ÖSYM, milyonlarca adayın katıldığı YGS ve LYS gibi sınavları bile  hafta gibi sürede açıkladı. Dünyadaki birçok benzer kuruma taş çıkaran ÖSYM’nin bundan sonra da bu çıtayı düşürmeyeceğini ve yapılan sınavların sonuçlarının herhangi bir aksilik olmadığı sürece en fazla 1 hafta gibi sürede açıklanmasını bekliyoruz. Bu noktadan hareketle 2013 PMYO sınav sonuçlarının da en geç 12 Temmuz tarihine kadar açıklanacağını düşünüyoruz. Bu öngörülen en geç tarihtir. PMYO sonuçları ÖSYM’nin sürpriziyle öngörülen bu tarihten önce de açıklanabilir.

PMYO Sınav Sonuçları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.