4-5 Kasım 2016 Töder YGS-1 Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı

4-5 Kasım 2016 Töder YGS-1 Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı
4-5 Kasım 2016 Töder YGS-1 Sınav Soruları ve Cevap Anahtarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz. Sınav cevap anahtarı yayınlandı.

4-5 Kasım cuma ve cumartesi günü yapılacak YGS-1 sınav soruları ve cevapları sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır. Sınav cevap anahtarı 7 Kasım saat 18:00'de açıklandı. Töder YGS yanıt anahtarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

4-5 Kasım 2016 Töder YGS-1 Sınavı Cevap Anahtarına ulaşmak için tıklayınız

Netlerinizi hesapladınız şimdi sıra geldi puan hesaplamasına. YGS Puan Hesaplaması yapmak istiyorsanız buradan hesaplayabilirsiniz

Töder YGS Sınav sonuçlarının ise en bir hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz.

Eğitim ve öğretimin giderek özelleştiği yüzyılımızda, çağdaş dünya toplumları arasında yer alabilmek için projelerimiz hazır...

Eğitim ve öğretimin yaşam boyu sürdürülmesinin öngörüldüğü çağdaş dünya toplumları arasında yer alabilmek için, araştırma ve geliştirme (AR-GE) projelerimizi başlattık.

Özel öğretim kurumlarının varlığını eğitim sisteminin bir hazinesi olarak gören gelişmiş toplumlardaki özel öğretim kurumları ile aynı düzeyi yakalayacak çalışmalarda öncü olmaya hazırız...

Zeki, çalışkan ve başarılı; ancak ailesinin ekonomik düzeyi yetersiz gençlerin çeşitli burslarla desteklenerek okumalarının sağlanması ve toplumumuza nitelikli bireyler kazandırılması gereklidir. Bu konuda çözümler üretmeye başladık.

Türk Milli Eğitim sisteminin kurgulanma ve planlama çalışmalarının yapıldığı her ortamda, yetkililere çözüm önerileri sunmaya hazırız...

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
50 Yorum