5-6 Mart Evren Koleji Başarı Bursluluk Sınav Soruları Cevapları Sonuçları

5-6 Mart Evren Koleji Başarı Bursluluk Sınav Soruları Cevapları Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 5-6 Mart Evren Koleji Başarı Bursluluk Sınav Soruları Cevapları Sonuçları hakkında bilgiler vereceğiz.

Evren Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları başladı. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi, Evren Koleji Başarı ve Bursluluk Sınavı 5 - 6 Mart 2016 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Sınava şu anda ilkokul 3. 4. ortaokul 5. 6. ve 7.sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Evren Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar haberimizde....

Evren Koleji Başarı Bursluluk Sınavı 5-6 Mart 2015 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Sınav Evren Koleji Subayevleri'nde gerçekleştirilecek.  Sınav gün içerisinde 5 seyans halinde gerçekleştirilecek. Sınava katılmak isteyenler "Sınav Başvuru" butonuna tıklayarak, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde sınava katılabilecekler. Sınava katılmak isteyenler "Sınav Başvuru" butonuna tıklayarak, Evren Koleji Başarı Bursluluk Sınavına kayıt  yaptırabilecekler. 

EVREN KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Evren Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları, değerlendirmenin Evren Okulları yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Evren Koleji Başarı ve Bursluluk Sınavı Sonuçlarını öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

Evren Koleji Bursluluk Sınavı Giriş Belgesini oluşturmak için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum