5-6 Mart Final Okulları Lise Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları Sonuçları

5-6 Mart Final Okulları Lise Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları Sonuçları
5-6 Mart Final Okulları Lise Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

3.,4.,5.,6.,7. ve 9.,10., 11. Sınıflar için Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Sınav başvuruları için aşağıdaki linki tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız

Sınav soruları, cevapları ve sonuçları ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Final Okulları Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı sonuçları, 5 Mart ve 6 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan  Final Koleji Bursluluk Sınavı sonrasında açıklanacak. 3. 4. 5. 6. 7. 9. 10. 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınavdan alınacak olan başarıya göre 2016-2017 eğitim öğretim döneminde öğrencilere eğitim bursu sağlanacak.

Final Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için aşağıda yer alan Final Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Linkine TIKLAYINIZ.

Final Koleji'nden alınacak olan  Bursluluk Sınavı sonucuna göre avantajlı bir şekilde kayıt yaptırılabilecektir. Alınacak Puan ve Başarı durumuna göre %100'e kadar burs imkanı sağlacaktır. Final Okulları Şubeleri iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. Final Kolejine Kayıt yaptırmayı düşünen veliler, Final Okulları Kayıt Ücretlerini aşağıda yer alan linke tıklayarak güncel bir şekilde öğrenebilirler.

Final Okullarının erken kayıt indirimlerinden faydalanmak için yukarda vermiş olduğumuz linke tıklayabilirsiniz. Final Koleji kayıt fırsatları ve kayıt ücretleri ile ilgili detaylara, Final Okulları Web Sitesinden ulaşabilirsiniz. Final Okulları iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir. 

Final Okulları Şubeleri ve İletişim Bilgileri için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.