5-6 Temmuz KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı - ÖSYM KPSS Sonuç Sorgulama 2014

5-6 Temmuz KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı - ÖSYM KPSS Sonuç Sorgulama 2014
5-6 Temmuz KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı - ÖSYM KPSS Sonuç Sorgulama 2014. ÖSYM, öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçlarını açıkladı.KPSS SORGU - KPSS sonuçları AÇIKLANDI - 2014 KPSS sonu

5-6 Temmuz KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı - ÖSYM KPSS Sonuç Sorgulama 2014. ÖSYM, öğretmenlik ve kamudaki A ve B grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) sonuçlarını açıkladı.KPSS SORGU - KPSS sonuçları AÇIKLANDI - 2014 KPSS sonuçları TC Kimlik no ile sorgulama.2014 KPSS sonuçları açıklandı - KPSS Lisans sonuçları sorgulama (ÖSYM KPSS sonuçları öğren). ÖSYM KPSS Lisans 2014 sonuçları ösym ile eş zamanlı olarak sitemizde. ÖSYM KPSS Lisans sonuçları sorgulama ekranı için tıkla. İşte 2014 KPSS sonuçları açıklandı - KPSS Lisans sonuçları sorgulama (ÖSYM KPSS sonuçları öğren)ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 5-6 Temmuz'da yapılan 2014-KPSS, dört oturum halinde 81 il merkezi ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da gerçekleştirildi.

Sonuç belgelerinde KPSS P1-P120 arası puanlar yer alıyor. Öğretmen Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testinin (DHBT) sonuçlarını içeren P121-P124 arası puanlar ise ilgili sınavlar yapıldıktan sonra ayrı bir sonuç belgesi ile açıklanacak.

SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.