5 Mart 2016 İstanbul Bilim Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

5 Mart 2016 İstanbul Bilim Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 5 Mart 2016 İstanbul Bilim Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konsunda bilgiler vereceğiz.

İstanbul Bilim Koleji düzey belirleme sınavı 2016 - 2017 eğitim - öğretim yılı için 5 Mart 2016 Cumartesi günü iki seans şeklinde yapılacaktır. 4,5,6,7. Sınıflar için düzenlenecek  sınavda başarı durumuna göre çeşitli oranlarda bursluluk da verilecektir. İstanbul Bilim Koleji bursluluk ve düzey belirleme sınavı online başvuru için TIKLAYINIZ...

İlk olarak 1997 yılında Yenibosna’da faaliyet gösteren okul, daha sonra taşındığı İstanbul’un en saygın bölgelerinden Küçükçekmece Halkalı–Atakent Toplu Konut Bölgesi’nde faaliyet göstermeye devam etmektedir. İstanbul Bilim Koleji, bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunduran, giriş, çıkış ve bahçeleri ayrı ayrı düzenlenmiş bir eğitim üssüdür.

İstanbul Bilim Koleji Düzey Belirleme Sınavına Başvuru için TIKLAYINIZ!

İstanbul Bilim Koleji düzey belirleme sınavı iki seans şeklinde gerçekleşecektir. Birinci seans sabah 10:00'da ikinci seans ise öğleden sonra saat 14:00'de yapılacaktır.

İstanbul Bilim Koleji düzey belirleme ve bursluluk sınavı sonuçları sınavın yapılmasından yaklaşık olarak bir hafta sonra açıklanacaktır...

İstanbul Bilim Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ...

İstanbul Bilim Koleji 

Adres: Atakent Halkalı Merkez Mah. Küçükçekmece Belediye Binası Yanı Küçükçekmece / İstanbul - TÜRKİYE

Tel: 0 212 698 24 24

E-Posta: iletisim@bilimkoleji.k12.tr

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum