5 Mart Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

5 Mart Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 5 Mart Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı için burs verecek olan Fenerbahçe Koleji'nin Bursluluk sınavına 4. 5. 6. 7. sınıf öğrencileri girebilecek. FBK Giriş ve Bursluluk Sınavı başvuruları kontenjan dahilinde olduğundan başvurunuzu aşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsiniz.

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavına başvurmak için TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı, 5 Mart Cumartesi günü saat 10:00'da yapılacak. Başvurular 2 Mart 2016 saat 17:00'a kadar alınacak. Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylı bilgiler için aşağıdaki iletişim bilgilerinden Fenerbahçe Koleji'ne erişebilirsiniz. 

Fenerbahçe Koleji  Bursluluk  Sınavına Başvurmak için TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavında öğrencinin aldığı başarıya göre, her sınıf düzeyinden 1. öğrenciye %100, 2. öğrenciye %80, 3. öğrenciye %60 burs verilecek. 

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı 

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı  sonuçları, 5 Mart 2016  tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursluluk Sınavı sonuçlarının okul yönetimi tarafından değerlendirilmesini müteakiben açıklanacak. Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları ve bursluluk bilgileri ile ilgili bilgileri sitemizden online olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Koleji İletişim

Adres: Uslu Caddesi Yunus Sokak No:1 Ataşehir / İstanbul
 Tel: +90 216 466 1907

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.