6 Eylül Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklanma Tarihi

6 Eylül Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklanma Tarihi
6 Eylül'de yapılan Ehliyet Sınavı Sonuçları merakla bekleniyor. En son MEB tarafından Ehliyet Sınavına ait sınav soru ve cevapları açıklandı. Ehliyet Sınavına girenlerin merakla beklediği 6 Eylül Ehliyet Sınavı Sonuçları açıklanma tarihi 16 Eylül Salı gün

Cumartesi Günü Ehliyet Sınavı Saat: 11:00'da başladı ve 12:00'da Sona erdi. Buna Göre yapılan sınavda Çıkmış sorular neler. Ehliyet sınavı 6 Eylül Cumartesi Ehliyet Sınavı Soruları. Ehliyet sınavında hangi sorular çıktı. Toplam 50 soru soruldu bu sorulardan 35 tane soru doğru yapan adaylar Sınavdan başarılı olmuş sayılacak.


MEB Ehliyet Sınavı Açıklandığında Burada olacak

Ehliyet sınavına giren adayların sınavları sona erdi. Peki ehliyet sınavında hangi sorular soruldu. Büyük umutlar ile Ehliyet almak isteyen sürücü adayları ehliyetlerine kavuşa bilmek için 50 soruluk sınava tabi oldular ve başarılı olacak adaylar ehliyetlerine kavuşacaklar.

6 Eylül 2014 Cumartesi günü yapılan ehliyet sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak. Ehliyet sınavına giren adaylar çıkan soruların cevaplarını öğrenmek ve sınavdan geçerli bir puan alıp almadıklarını bilmek istiyorlar.

6 Eylül tarihinde yapılan ve saat 11:00'da tek oturum olarak yapılan sınavın sonuçları 16 Eylül Salı Günü Açıklanacaktır. Sınavdan sonra yaklaşık olarak iki hafta içinde açıklanacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.