6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 256 Cevapları Anadol Yayıncılık

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 256 Cevapları Anadol Yayıncılık
6. Sınıf Anadol Yayıncılık Sosyal Bilgiler Düşünelim Tartışalım Sayfa 256 Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Düşünelim Tartışalım

Popüler kültür unsurlarının kültürel değerlerimiz üzerindeki etkileri nelerdir? Düşüncelerinizi defterinize yazarak arkadaşlarınızla paylaşınız.

Sıra Sizde

Popüler kültürün çocuk oyunlarına ve misafir ağırlama alışkanlıklarına etkileri hakkında çeşitli kaynaklardan araştırma yapınız. Edindiğiniz bilgileri aşağıda verilen tabloya yazınız.

Cevap: Bilgisayar oyunları günümüzde özellikle gençler arasında hızla yayılmıştır. Bu oyunlar kontrollü olarak oynanmadığı sürece istenmeyen sonuçlara sebep olabilmektedir. Popüler kültür, gelip geçici olan ve hızla üretilip tüketile- bilen bir kültür tarzıdır. İnsanları hemen etkisi altına alabilmektedir. Burada bizlere düşen, bu durumun bilinciyle hareket edebilmektir.

743
206
122
114
570
115
815
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.