7 Mart Uğur Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

7 Mart Uğur Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
7 Mart Uğur Koleji Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Uğur Koleji Düzey Belirleme Sınavı "7 Mart 2015 Cumartesi günü" yapılacak. Sınav saat 10.00'da başlayacak. Uğur Koleji Florya ve Uğur Koleji Beylikdüzü Kampüsünde gerçekleştirilecek olan sınava 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Not etmekte fayda var: 8. sınıfta okuyan öğrenciler sınava Uğur Koleji Florya Kampüsünde girecekler. Uğur Koleji Öğrenci Giriş Sınavı ve Bursluluk imkanları için sınava giriş butonuna tıklayabilirsiniz.

Sınav Başvurusu için tıklayınız

Uğur Koleji Düzey Belirleme Sınavı sonrasında, Uğur Koleji internet sitesinde yapılacak bilgilendirme ve hizmetler için öğrencinin T.C. Kimlik Numarasıyla bigli alabilirsiniz sisteme doğru olarak girmeniz gerekmektedir. Sınava gelirken Kimlik belgesi veya Nüfus Cüzdanı getirmeyi unutmayınız. Sınav bilgileri mail adresinize gönderileceğinden, mail adresini mutlaka doğru şekilde giriniz. Uğur Koleji iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
3
2
2
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.