9-10 Ocak 2016 Uğur Okulları Kabul Sınavı UKS başvuru şartları neler?

9-10 Ocak 2016 Uğur Okulları Kabul Sınavı UKS başvuru şartları neler?
Bu yazımızda sizlere UKS nedir, başvuru koşukkarı ve sınav tarihi ne zaman olduğu konuusnda bilgiler vereceğiz.

UKS NEDİR?

Türkiye genelinde başarı düzeyinizi ölçmenizi sağlayan Uğur Kabul Sınavı (UKS), Uğur Okulları’nda 9-10 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

UKS; 4. Sınıftan 11. Sınıfa kadar tüm öğrencilerin katılabileceği ve başarılarına göre Uğur Okullarından eğitim bursu kazanabileceği bir kabul sınavdır.

SINAV BİLGİLERİ

4. sınıf sınavı 80 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce’den 12’şer toplamda 60 soru cevaplayacaklar.

5. sınıf sınavı 80 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce’den 12’şer toplamda 60 soru cevaplayacaklar.

6. sınıf sınavı 80 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce’den 12’şer toplamda 60 soru cevaplayacaklar.

7. sınıf sınavı 80 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce’den 12’şer toplamda 60 soru cevaplayacaklar.

8. sınıf sınavı 120 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve İngilizce’den 15’er toplamda 75 soru cevaplayacaklar.

9. sınıf sınavı 120 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Dil Anlatım ve Edebiyat, Sosyal Bilimler ‘den 20’şer toplamda 80 soru cevaplayacaklar.

10. sınıf sınavı 120 dakika sürecektir. Öğrenciler sınavda Matematik, Fen bilimleri, Dil Anlatım ve Edebiyat, Sosyal Bilimler ‘den 20’şer toplamda 80 soru cevaplayacaklar.

11. sınıf sınavı 120 dakika sürecektir. Her öğrenci kendi branşına göre 3 farklı dersten 30’ar soru toplam 90 soru cevaplayacaktır.

BAŞVURU KOŞULLARI

Uğur Kabul Sınavı 4.,5.,6.,7.,8.,9.,10. ve 11. Sınıflar içindir.

Okumak istediğiniz ve size en yakın Uğur Okulundan UKS başvuru formunu temin edebilir, www.ugurokullari.k12.tr web sitesinden veya Çağrı Merkezi aracılığıyla (ilgili okula yönlendirerek) sınava kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

GEREKLİ OLAN BELGELER;

Sınava girecek kişinin TC kimlik numarası ve iletişim bilgileri.

UKS’YE NASIL KAYIT OLUNUR?

Öğrenciler okumak istediği ilgili okulda başvuru formunu doldurduktan sonra, kişiye özel sınav kimlik kartı hazırlanır ve sınav sınıf listesi oluşturulur.

ERKEN KAYIT

Uğur Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında okul öncesinden üniversiteye öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Özel okul başvuru ve kayıt sürecinde Uğur Okulları’nı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Uğur Okulları’na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar.

UKS sonuçlarının değerlendirilmesiyle birlikte özel okullar erken kayıt döneminde Uğur Okulları, öğrencilere akademik, sportif ve özel başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Detaylı bilgi almak için en yakın Uğur Okulu’nu ziyaret edebilir, kişisel ve akademik gelişim odaklı eğitim modeli hakkında deneyimli danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN : 444 4 845

Sınav başvurusu yapmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
7 Yorum