9 Ağustos Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

9 Ağustos Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı mı?
Ehliyet Sınav sonuçları. MEB Ehliyet Sınav Sonuçları 9 Ağustos 2014 Ehliyet Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 09 Ağustos 2014 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı.

9 Ağustos MEB tarafından yapılan ehliyet sınavlarından biri olan 9 Ağustos 2014 ehliyet sınavı gerçekleşti. Ehliyet sınavı saat 11.00'da başlayarak 12.00'a kadar sürdü. Yazılı ehliyet sınavında Motor bilgisi, çevre ve trafik kuralları bilgisi, İlkyardım soruları bulunuyordu. Peki bugünki sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair MEB'den bir açıklama geldi mi? İşte detaylar...

Meb tarafından yapılan ehliyet sınavı sonuçları açıklanma tarihleri bildirildi. Meb'den gelen açıklamalar doğrultusunda Ehliyet sınavı sonuçlarının 19 Ağustos Salı günü açıklanması bekleniyor.

SINAV TARİHİ AÇIKLANMA TARİHİ
09 Ağustos 2014 Cumartesi 19 Ağustos 2014

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.