9 Nisan 2016 Tudem Genel Yetenek ve Eğitim Belirleme Sınavı Cevap anahtarı açıklandı

9 Nisan 2016 Tudem Genel Yetenek ve Eğitim Belirleme Sınavı Cevap anahtarı açıklandı
9 Nisan 2016 Tudem Genel Yetenek ve Eğitim Belirleme Sınavı Cevap anahtarı açıklandı
9 Nisan 2016 Cumartesi günü Tudem Genel Yetenek ve Eğitim Belirleme sınavı yapıldı. Şimdi sıra geldi cevap anahtarı ve sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusuna;
Sınav cevap anahtarı hafta içi yayınlanmasını bekliyoruz. Sınav sonuçlarının ise 2 hafta içerisinde açıklanmsını bekliyoruz.
 

TUDEM tarafından gerçekleştirilen Türkiye geneli sınavın, cevap anahtarları açıklanmış bulunmaktadır. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TUDEM sınavının bir çok katılımcısı olmuştu. TUDEM sınavı Türkiye genelini kapsayacak şekilde neredeyse bütün eğitim kademelerini kapsayan geniş bir sınav olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu noktada öğrencilerin olduğu kadar velilerin de son derece önem gösterdiği bir sınav olarak bilinmektedir. TUDEM sınavı 3. sınıftan 8.sınıfa kadar olan öğrenci gruplarının tamamına uygulanmakta olan gerçekten oldukça önemli bir sınav. Çünkü TUDEM, öğrencilerin il, ilçe ve Türkiye sıralamalarını görmenize olanak sağlıyor. Bu noktada öğrenciler kadar veliler de TUDEM sınavına ciddi derecede önem gösteriyorlar. TUDEM Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı' nın cevap anahtarlarının açıklandığı bilgisini verelim.

Cevap anahtarları yayımlandı, netler ne durumda? Neler bekliyorsunuz?

TUDEM sınavının ardından herhangi bir yanlışlık gördüler mi? Yapılan sınava yönelik beklenen puanlar ve hatalı sorular görüldümü? Velilerimiz öğrencilerin durumları ve açıklanan cevap anahtarı hakkında ne düşünüyorlar?


TUDEM sınavı sonrası yorumlarınızı almış, sınavın zorluk derecesi noktasında görüşlerinizi dinlemiştik. Sizce yanıtladığınız sorular ve cevap anahtarları arasında çok fark var mı? Alacağınız puan ve sıralamalardan öğretmenler veya sınava katılan öğrenciler olarak memnun musunuz?

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.