Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları 22 Mart 2015 Öğrenci Girişi

Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları 22 Mart 2015 Öğrenci Girişi
2014-2015 AÖO sınav iş takvimine göre sınav sonuçları 17 Nisan 2015 tarihinde açıklanacak. Peki sonuçlar açıklandığında nereden öğrenebilirsiniz?

22 Mart 2015 Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Açıklandı mı 2015 Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Dönem sınavları yapıldıktan sonra Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığınca cevap kağıtlarının okutulması sonucu öğrencilerin sınavına katıldıkları derslerden aldıkları puanlar belirlenir.

Söz konusu puanlar Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine aktarılır. Aktarılan sınav sonuçlarına göre öğrencilerin ders, sınıf geçme ve mezuniyet durumlarını belirlenir. Belirlenen bu sonuçları öğrenciler Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine “Öğrenci Girişi” nden sisteme şifreleri ile girerek öğrenebilirler.

22 Mart 2015 Açık Öğretim Orta Okulu Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız

22 Mart 2015 Tarihli Açık Öğretim Ortaokulu II. Dönem Sınavı Soruları ve Cevapları indirmek için tıklayınız

22 Mart 2015 Açık Öğretim Sınav Sonuçları 17 Nisan 2015 Cuma günü açıklanacak. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sonuçlara ulaşamak için tıklayınız (Link Sonuçlar açıklanınca aktif olacak)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum