Açık Lise - AÖL Sınavlarına Nasıl itiraz yapılıyor

Açık Lise - AÖL Sınavlarına Nasıl itiraz yapılıyor
Açık Lise - AÖL Sınavlarına Nasıl itiraz yapılıyor

Açık Öğretim Lisesi sınavlarını yürütme ve değerlendirme işleri, bakanlığımız  Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav sonrasında herhangi bir nedenle yapacağı itirazlara ait dilekçelerini, işlerin daha hızlı yürümesi açısından Açık Öğretim Lisesi adına değil , Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı adına göndermeleri gerekmektedir.

Ancak itiraz talebinin ilgili birim tarafından işleme alınabilmesi için, sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içinde adınıza, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara şubesindeki TR690001000799054952185001 numaralı hesabına 10 TL ödeyip, dekontun itiraz dilekçesinin ekinde gönderilmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi adına göndereceğiniz sınavlara ait itiraz dilekçeleri, ikinci bir yazışma ile tarafımızdan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığına gönderilecektir. Bu da tarafınıza gönderilecek cevabın gecikmesine, hizmet kalitesinin düşmesine neden olacaktır.

Sınav itiraz dilekçesi için adres:

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı

Ballıkpınar Mah. Gölbaşı/Ankara

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.