Adıyamanda yarın okullar tatil mi

Adıyamanda yarın okullar tatil mi
Meteoroloji'den yurdun önemli bir bölümüne kar yağışı uyarısı gelmişti. Adıyaman'da yoğun kar yağışı etkisini gösteriyor. Öğrenciler ise okullar yarın tatil mi sorusunun cevabını araştırıyor. Peki Adıyaman'da yarın okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 8 Ocak Salı günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 8 Ocak 2019 Salı günü hangi illere ve ilçelere kar tatili var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yağan kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki ve bağlı bazı köy okulları tatil edildi.

Birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışından dolayı Sincik ilçe merkezinde bulunan bütün okullar ile ilçeye bağlı Alancık,Yarpuzlu, Sakız, Serince,Balkaya ve Pınarbaşı Köylerindeki ilk ve ortaokullar 1 gün tatil edildi. Okulların 8 Ocak Salı günü tatil edildiği duyuruldu.

8 Ocak 2019 Salı Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.