Ağaçları kesilmiş, dereleri kurumuş bir ormanda yaşayan hayvanlar sizce yaşamlarını sürdürebilirler mi

Ağaçları kesilmiş, dereleri kurumuş bir ormanda yaşayan hayvanlar sizce yaşamlarını sürdürebilirler mi
Ağaçları kesilmiş, dereleri kurumuş bir ormanda yaşayan hayvanlar sizce yaşamlarını sürdürebilirler mi bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hayır sürdüremezler çünkü ormanda yaşayan hayvanlar hayatlarını devam ettirebilmek için ağaçlara, derelere ve ırmaklara ihtiyaç duyarlar.

Çünkü bu ağaçlarda yaşamakta olan veya bu ağaçlardan beslenmekte olan hayvanlar ya da derelerde yaşamakta olan veya bu derelerden su içmekte olan hayvanlar beslenebilecek ileri, yaşayabilecekleri veya su içebilecek ileri bir ortam kalmadığından yaşamları için gerekli olan besinlere ulaşamadıkları için yaşamlarına devam ettiremeyeceklerdir.

Bu nedenle burada yaşayan hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için habitatlarına zarar vermemek ve mümkün olduğunca bu alanları korumak gerekmektedir. Aksi halde burada yaşayan hayvanların nesli tükenmesi söz konusu olacağından ekosistemde büyük zarar görecektir

3
18
8
20
21
4
202
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.