AGD Siyer-i Nebi yarışması il birincisi kim oldu

AGD Siyer-i Nebi yarışması il birincisi kim oldu
16 Aralık Cumartesi günü sınava giren öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği AGD Siyer-i Nebi yarışması birincisi kim oldu ve Siyer-i Nebi sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından ülke genelinde, "Efendimizin (S.A.V) izinde Siyer-i Nebi" sloganıyla düzenlenen yarışma kapsamında yurt genelinde büyük katılımla sınav yapıldı. Sınav sonrası öğrenciler merakla soru ve cevapları ararken cevaplar açıklandı. Şimdi ise gözler AGD Siyer-i Nebi yarışması birincisi kim, Siyer-i Nebi sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtını çevrildi. İşte sınav hakkında merak ettikleriniz ve bazı ayrıntılar...

Haberimizden AGD Siyer-i Nebi yarışmasında birinci kim oldu, Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ve Siyer-i Nebi ödülleri ne sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Türkiye’ye genelinde düzenlenen Siyer- i Nebi yarışması dün sona erdi. Test usulü yapılan sınava on binlerce öğrenci katılırken büyük heyecana hem öğrenciler hemde anne ve babalar ortak oldu. Yarışmaya katılan öğrenciler ise sınav sonrası AGD Siyer-i Nebi sınav sonuçları ile Siyer-i Nebi yarışması birincisi kim oldu sorularını merak etmeye başladı. “Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması” MEB Sınav Takvimindeki değişiklik sebebiyle 16 Aralık 2017 Cumartesi Günü saat 11:00’de gerçekleşti. İşte tüm ayrıntılarıyla AGD Siyer-i Nebi yarışma cevapları, Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi sınav sonuçları ve yarışmada birinci kim oldu sorularınızın yanıtı...

AGD SİYER-İ NEBİ YARIŞMANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

16 Aralık Cumartesi günü yapılan yarışmada öğrenciler ve veliler yarışma birincisi kim oldu? Kaç kişi ilk sırada gibi soruları sormaya başladı. Erkek Kategorisi Ödülleri Bayan Kategorisi Ödülleri 1. 4 Tam Altın + Kitap Seti 1. 4 Tam Altın + Kitap Seti 2. 3 Tam Altın + Kitap Seti 2. 3 Tam Altın + Kitap Seti, 3. 2 Tam Altın + Kitap Seti 3. 2 Tam Altın + Kitap Seti hediye edilecek. Bu ödüller sonrası aileler ve öğrenciler sonuçları ve yarımada birincilerin kimler olduğunu merakla bekliyor. AGD Siyer-i Nebi yarışmasının birinci henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra ilk sıraya giren öğrencilerin isimleri açıklanacak ve bu öğrenciler ödüllerini alacaklar.

AGD SİYER-İ NEBİ SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AGD tarafından yapılan sınava ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor. Öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken en net tarih yetkililerden geldi. AGD Temsilcisi Mehmet Yavuz Güner, 31 Aralık 2017 tarihinde açıklanacak sınav sonuçlarının ardından dereceye girecek olan öğrencilere ödüllerinin verileceğini belirtti. Siz de bu tarihten sonra haberimizi takip ederek sonuçların açıkladığı gün sonuçları ve sistem girişini bulabilirsiniz.

AGS SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE VERİLECEK ÖDÜLLER

Türkiye Geneli yapılan değerlendirme neticesinde ilk 3’e giren öğrenciler AGD Genel Merkezi tarafından verilecek ödüller (erkek-kadın ayrı olarak) şöyle:

Erkek Kategorisi Ödülleri Bayan Kategorisi Ödülleri

1. 4 Tam Altın + Kitap Seti 1. 4 Tam Altın + Kitap Seti
2. 3 Tam Altın + Kitap Seti 2. 3 Tam Altın + Kitap Seti
3. 2 Tam Altın + Kitap Seti 3. 2 Tam Altın + Kitap Seti

AGD SİYER-İ NEBİ LİSELİLER İÇİN ÖDÜLLER

Siyer-i Nebi Yarışmasında ödüllendirmeler Erkek/Bayan kategorileri ayrı ayrı olmak üzere Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi ve Şubeler tarafından verilmek üzere iki aşamalı olacaktır. Sınava giren öğrencilerin puanı hem il bazında hem de Türkiye bazında değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

1. 6 Tam Altın + Kitap Seti 1. 6 Tam Altın + Kitap Seti
2. 5 Tam Altın + Kitap Seti 2. 5 Tam Altın + Kitap Seti
3. 4 Tam Altın + Kitap Seti 3. 4 Tam Altın + Kitap Seti

AGD SİYER-İ NEBİ HEDİYELERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Edirne’de ise üç bine yakın öğrencinin sınava girdiğini belirten AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, “Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. Bu sınavın kaybedeninin olmayacağını tekrar hatırlatmak istiyorum. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini ‘Mekke’nin Fethi Gecesi’nde vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum