Ağustos’ta ne kadar öğretmen atanacak?

Ağustos’ta ne kadar öğretmen atanacak?
Binlerce öğretmen adayı sabsırsızlıkla ağustos atamalarını bekliyor. Peki Ağustos’ta kaç bin öğretmen atanacak?

Öğretmen adayları 2014 yılı öğretmen alımlarının yapılmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamalara göre öğretmen atamaları ağustos ayında yapılacak. Ağustos öğretmen atamalarında kaç bin öğretmen atanacağı ise hala tam olarak kesin değil ama Ağustos ayında 40 bin öğrtemen ataması yapılacağı en sağlam duyumlar arasında yer alıyor. Öğretmen adayları gibi bizlerde ağustos atamalarını yakından takip etmekteyiz.

Yakında Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bu yüzden sayı yükselir diyenler var ama bu bir kadro işi. Maliye ne diyor, önemli olan o.

Keşke artsa…

TEOG’la yani liselere girişle ilgili son kararın bugün, yarın açıklanması bekleniyor.

Bakan Avcı’nın bu akşam gazetecilerle yapacağı yemeklitoplantıda konunun ayrıntıları konuşulacak ve sanıyorum hemen ardından da yönetmeliğe son şekli verilerek kamuoyuna duyurulacak.

Yönetici atamalarına ve şişirilmiş notlara yönelik duyumlar ise kafaları fazlasıyla karıştırıyor. Bakalım bu yöndeki sorulara ne cevap verilecek?

Okullar açılırken olduğu gibi kapanırken de sessiz, sakin ve heyecansız.

Bu iyiye mi delalet yoksa sıradanlaşmaya mı, onu da zaman gösterecek…

Abbas GÜÇLÜ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.