Aile büyüklerinizin çocukluğu ile ilgili en çok neleri öğrenmek istersiniz

Aile büyüklerinizin çocukluğu ile ilgili en çok neleri öğrenmek istersiniz
Aile büyüklerinizin çocukluğu ile ilgili en çok neleri öğrenmekistersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ben derslerine çalışıp çalışmadıklarını çok merak ediyorum mesela. Küçükken meraklı olup olmadıklarını veya arkadaşlarıyla nasıl geçindiklerini merak ediyorum. Düştüklerinde ağlayıp ağlamadıklarını, ilk anne mi baba mı dediklerini, en sevdiği oyunları, yaptıkları yaramazlıkları, annelerini yorup yormadıklarını, okulda sorun çıkarıp çıkarmadıklarını, annesinden veya babasından gizli bir şeyler yapıp yapmadıklarını, öğretmenlerinin sözünü dinleyip dinlemediklerini, küçükken en sevdiği çizgi filmi nasıl heyecanla izlediklerini, en çok hangi oyunları sevdiğini, arkadaşıyla arasındaki bağın nasıl olduğunu çok merak ediyorum.

Ya siz? Sizler de aile büyüklerinizin çocukluğunu hayal ederek bazı şeyleri merak ediyor ya da kendinizle kıyaslıyor musunuz? Sanırım ben bunu çok yapıyorum ve bundan büyük bir keyif alıyorum.

66
52
47
45
46
52
88
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.