Aileniz, evinizde görev dağılımı yaparken nelere dikkat ediyor

Aileniz, evinizde görev dağılımı yaparken nelere dikkat ediyor
Aileniz, evinizde görev dağılımı yaparken nelere dikkat ediyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Her ailede küçükte olsa bir görev dağılımı vardır. Bizim ailemizde de bir görev dağılımı vardır. Bu görev dağılımı yapılırken hepimizin iş ve okul saatleri, kendimize ayıracağımız vakit gibi hususlar dikkate alınmıştır.

Dikkat edilen diğer bir husus ise verilen sorumlulukların yerine getirilip getirelemeyeceğidir. Şöyle düşünelim. Ben sabah okula gidiyor ve akşam geliyorum. Gündüz köpeğimizin beslenmesi gerekiyor. Benim bu sorumluluğu almam hiçte doğru ve adil olmaz.

Ailemiz, ev içerisinde görev dağılımı yaparken adil davranıyor. Herkese, kendi gücüne göre yapabileceği görevler veriliyor. Mesela, evde ağır işleri baba yapıyor. Annem, temizlik işlerini yapıyor. Ben de çöpü döküyorum, bahçeyi suluyor ve alışveriş için markete gidiyorum.

11
211
108
12
5
14
33
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.