ALES Sınav Soruları ve Cevapları 12 Mayıs 2013 ÖSYM

ALES Sınav Soruları ve Cevapları 12 Mayıs 2013 ÖSYM
2013 ALES (Akademik Lisans Eğitimi Sınavı) bugün yapıldı. Binlerce adayın girdiği ALES ÖSYM sınav merkezlerinde bugün itibariyle tamamlandı. 2013 ALES Soruları ve cevapları bu sayfada.

2013-ALES İlkbahar Dönemi Sınavı 12 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar 2013 yılının ilk ALES Sınavında iyi bir puan alarak yüksek lisans yapmak için ter döktüler. Saat 09:30 da başlayacak sınav 3 saat sürecek.

Sınav sourları cevapları ve sonuçları sitemizde yayınlanacaktır.

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.

Sınav cevap anahtarına sınavdan sonra aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

12 Mayıs 2013 ALES Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Sınav puan hesaplaması için ise aşağıdaki linki tıklayınız.

Ales Puan Hesaplaması için tıklayınız.

Bu sınavda çıkan sorular Türkçe ve matematik olarak gruplandırılmış olsa da aslında genel yetenek ölçümü şeklindedir. Çünkü sınavda önemli olan zamanı güzel kullanmaktır. 180 dakikalık bu sınavda sizden istenilen bol bol yer verilen mantık sorularına olabildiğince hızlı cevap vermenizdir. YÖK tarafından yapılan ve her yıl birçok kişinin katıldığı bu sınavda şansım az demeyin ve kendinizi deneyin. Bol şanslar!

EgitimSistem.Com - Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.