Anabilim Giriş Sınavı

Anabilim Giriş Sınavı
2017-2018 Önümüzdeki dönem Anabilimli olmak isteyenler 5 Mart’ta düzenlenecek olan Anabilim Giriş Sınavı’nda (AGS) buluşuyor!
Bilim, spor ve sanatı harmanlayarak, eğitim sektöründe 30 yıldır başarıdan başarıya koşan Anabilim Eğitim Kurumları, 2017-2018 eğitim öğretim yılında kayıt yaptırmak isteyen öğrencileri 5 Mart Pazar günü, giriş sınavına davet ediyor. 1,2,3. Sınıf öğrencileri mülakat ve ön değerlendirme ile 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise, yapılacak Anabilim Giriş Sınavı (AGS) ve mülakat ile önümüzdeki dönem Anabilim ailesine katılmaya hak kazanacak.

Anabilim Giriş Sınavı ne zaman saat kaçta yapılacak?

Ataşehir Kampüsü için saat 10:00, Sancaktepe Kampüsü için 12:30 olarak belirlenen Anabilim Giriş Sınavı (AGS) sonrasında puan barajını geçen ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenciler arasından 2. sınıftan 8. sınıfın sonuna kadar olan kademe için sınırlı kontenjan doğrultusunda öğrenci alınacak. Başarılı öğrencilerin her zaman arkasında olan ve desteğini esirgemeyen Anabilim Eğitim Kurumları, okul yönetiminin belirlediği kontenjan doğrultusunda 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyacak öğrencilere yüzde 100’e varan farklı oranlarda eğitim başarı bursu verecek.
 
Anabilim Giriş Sınavı son başvuru tarihi ne zaman?
 
2017-2018 eğitim-öğretim yılında ön kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin katılacağı Anabilim Giriş Sınavı(AGS) için başvurular başladı. AGS için son başvuru tarihi 2 Mart Perşembe günü olup, başvurular sırasında şahsen öğrencilerin de bulunması gerekmektedir. Başvuru sırasında öğrenciye bir kimlik kartı verilecek ve sınav girişi esnasında giriş kartı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
 
Öğrencilerin AGS’de ter döktüğü süre içinde velilerimize, eş zamanlı olarak Okul Tanıtım Günü etkinliği de düzenlenecek. Ataşehir Kampüsü’nde 10:00 – 11:30; Sancaktepe Kampüsü’nde 12:30 – 14:00 saatleri arasında gerçekleşecek Okul Tanıtım Günü’nde Anabilim eğitim sistemi; akademik, sportif, sanatsal ve yabancı dil etkinliklerinin bizzat öğretmenler ve yetkililer tarafından aktarılacak
 
Başvuru Formu İçin >> Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.