Anneler günü ne zaman

Anneler günü ne zaman
2019 yılı içerisinde anneler günü ne zaman kutlanacak, 2019 Anneler Günü 12 Mayıs 2018 Pazar gününe denk geliyor. Bu önemli günü atlamayıp annelerine güzel bir sürpriz yapmak isteyen evlatlar, Anneler günü ne zaman sorularını yöneltiyor.

Anneler günü her yıl aynı gün kutlanan günlerden biri olmadığı için her yıl hangi tarihe denk geldiğini bir hesaplamak gerekiyor. Bunun için ben her yıl bir şarkıdan ipucu alırım. Küçükken söylediğimiz bir şarkı vardı, anneler gününü hesaplayacağım zaman onu söylerim. Sözleri ezberimde olduğu için tarih otomatik olarak ağzımdan çıkıyor. Şarkı şöyle:

Her yıl Mayıs ayının
İkinci pazar günü

Günlerden güzel bir gün
Çünkü anneler günü

Anne anne annecim
Benim canım meleğim
Güzellerin güzeli
Sensin benim annecim”

Anneler Günü İle İlgili Şiirleri için tıklayınız

Anneler Günü ile ilgili kompozisyon örneği için tıklayınız

2019 yılında anneler günü ne zaman kutlanır Anneler günü Türkiye’de hangi tarihte kutlanmaktadır, tarihi nasıl hesaplanır.

Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü anneler günüdür

Bu durumda 2019 yılı için anneler gününe bir takvime bakarsak, 2019 Anneler Günü 12 MAYIS 2018 PAZAR gününe denk geliyor.

Anneler günü alınabilecek hediyeler

Anneler Günü ne gibi hediyeler alabiliriz? Annelere özel alınabilecek hediyelerden birkaçı. Annemize alacağımız küçücük bir hediye onlar için büyük önem taşır. Annemize olan sevgimizi göstermemizin bir nişanesi olarak hediyeleri şunlardan seçebilirsiniz;

1) Buket Çicek
2) Kutu Çikolata (özel çikolatalı, çiçek mevyeler)
3) Küçük Ev Aletleri
4) Züccaciye, Mutfak Eşyaları
5) Giyim Eşyası
6) Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)
7) Fotoğraf Çerçevesi
8) Duvar Saati
9) Annelere Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, yıldızım sensin vb.)

Anneler Günü İçin Hazırlanmış Müthiş Bir Video Klip / Mutlaka İzleyin

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.