Ramazan ayı ne zaman başlıyor

Ramazan ayı ne zaman başlıyor
2020 yılı içresinde ne zaman oruç tutacağız, Ramazan bayramı ne zaman başlıyor, 2020 yılı dini bayram tatilleri ne zaman?

2020 oruç ne zaman başlayacak, Ramazan ayı ne zaman başlıyor?

İslam aleminin beklediği Ramazan ayı için geri sayım başladı. Oruçların tutulduğu, ibadetlerin yapıldığı ramazan ayını heyecanla bekleyen müslümanlar internet üzerinden "Oruç ne zaman başlayacak?" ve "Ramazan ayı ne zaman başlayacak?" aramalarının cevabını araştırıyor. Peki ne zaman oruç tutulmaya başlanacak? Ramazan ayı ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Üç ayların son ayı olan Ramazan ayının ne zaman başlayacağı müslümanlar tarafından internet üzerinden araştırılıyor. Oruçların tutulduğu, ibadetlerin yapıldığı Ramazan ayını heyecanla bekleyen vatandaşlar '2020 Ramazan ne zaman başlıyor? Oruç ne zaman tutulacak? sorularına yanıt arıyor. Peki 2020 yılının beklenen Ramazan ayı ne zaman? Oruç ne zaman tutulmaya başlanacak? İşte müslümanların araştırdığı soruların cevapları...

2020 YILI RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

İslam dünyasının sabırsızlıkla beklediği mübarek Ramazan ayı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre; 2020 yılında 24 Nisan'da başlayacak ve 23 Mayıs'da son bulacak. 24 Mayıs'ta ise Ramazan Bayramı'nın birinci günü idrak edilecek.

2020 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

24 Mayıs, Pazar günü başlıyor.

26 Mayıs, Salı günü bitiyor.

KADİR GECESİ NE ZAMAN?

Ramazan ayı içinde olan ve ‘Bin Aydan Daha Hayırlı' olarak ifade edilen Kadir Gecesi ise 19 Mayıs 2020'de idrak edilecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum