Arkadaşınızın oyun oynarken kurallara uymaması sizi nasıl etkiler

Arkadaşınızın oyun oynarken kurallara uymaması sizi nasıl etkiler
Arkadaşınızın oyun oynarken kurallara uymaması sizi nasıl etkiler bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Arkadaşlıklar oynanan oyunlar sırasında daha da pekişir. Arkadaşlarımızla oyun oynarken kurallara dikkat etmemiz gerekir. Çünkü kurallara uymak iyi ve adil olmanın bir gereğidir.

Arkadaşlarımız kurallara uymazsa haksızlık yapmış olurlar. Adil davranmamış olurlar. Arkadaşlık ilişkilerine zarar vermiş olurlar.

Oyun oynarken kurallara uymak çok adaletli, saygılı ve bir yandan da onurlu bir davranıştır. Adaletli bir davranıştır çünkü hile yapmamak çok önemlidir. Eğer ki biz oyunlarda hile yaparsak yani kurallara uymazsak bu bizim diğer insanların gözünden adaletsiz biri olarak düşmemize neden olur. Çünkü hile yapmak kötü bir davranıştır.

Ben de arkadaşlarımın adaletli, saygılı, dürüst, eğlenceli bireyler olmasını isterim. Ama başlıca olarak adaletli olmasını isterim.

157
507
426
108
49
51
253
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.