Arkadaşlarımıza gönderdiğimiz paketlere duygularımızı ve düşüncelerimizi anlatan birer mektup ekleyelim

Arkadaşlarımıza gönderdiğimiz paketlere duygularımızı ve düşüncelerimizi anlatan birer mektup ekleyelim
Arkadaşlarımıza gönderdiğimiz paketlere duygularımızı ve düşüncelerimizi anlatan birer mektup ekleyelim konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Öğretmenimizle birlikte bir yardımlaşma ve dayanışma kampanyası düzenleyelim. Kampanyamız için kullanmadığımız eşyalarımız ile giymediğimiz ama iyi durumda olan kıyafetlerimizi toplayalım. Bunları öğretmenimizin liderliğinde ihtiyacı olan arkadaşlarımıza ulaştıralım.
Arkadaşlarımıza gönderdiğimiz paketlere duygularımızı ve düşüncelerimizi anlatan birer mektup ekleyelim. Aşağıdaki noktalı alana mektubumuzu yazalım.

Sevgili Arkadaşım,

Umarım bu mektup sana sağlık ve mutlulukla ulaşır. Sana yardımcı olabilmek ve seninle dayanışma içinde olabilmek için buradayız. İşte sana bir paket dolusu giysi ve eşya yolluyoruz. Bu eşyaların sıcaklığını ve sevgisini içinde bulabilirsin.

Herkesin hayatında zor anlar olabilir. Bu anlarda destek ve yardımın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Seninle dayanışma içinde olmak ve senin için bir şeyler yapabilmek bize mutluluk veriyor.

Unutma ki sen bir arkadaşsın ve biz seni düşünüyor, seviyor ve destekliyoruz. Her zaman yanındayız ve sana ihtiyacın olduğunda yardım etmeye hazırız.

Daha fazla destek veya yardım gerektiğinde bize ulaşmanı istiyoruz. Senin için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Umarız bu yardım sana biraz olsun umut ve mutluluk getirir.

Kendine iyi bak, sevgili arkadaşım.

Sevgi ve saygılarımla,

....... / ....... / .......
.............................. ..............................
......................................... İlkokulu
3 ..... sınıfı öğrencisi

12
5
3
1
3
3
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.