Arkadaşlarınızın hangi davranışları sizi mutlu eder

Arkadaşlarınızın hangi davranışları sizi mutlu eder
Arkadaşlarınızın hangi davranışları sizi mutlu eder, hangileri üzülmenize neden olur, bu konuyu örnek vererek sizlere için açıklayacağız.

Arkadaşlarım ödevlerimde bana yardımcı olduklarında, oyun oynarken oyun kurallarına uyduklarındaa, bana süpriz yaptıklarında ve doğru sözlü olduklarında beni mutlu ederler. Bemimle dalga geçtiklerinde, lakap taktıklarında, oyun kurallarına uymadıklarında, yalan söylediklerinde ve sırrımızı başkalarıyla paylaştıklarında üzülmeme neden olurlar.

Karşımızdaki insan olumsuz davranışlar sergiliyorsa o davranışlarıyla bizi de etkileyebilir. Ne kadar iyi veya samimi birisi olsak da karşımızdaki kişinin davranışları elbet bize de geçer. Ve bizde olumsuz davranışlar sergileriz.

Olumsuz davranış sergileyen kişilerle konuşma yapılmak istenilmez. Konuşma kısa tutulmaya çalışılır...

Örnek verecek olursak da arkadaşımızın olumsuz davranışları sonucunda kavga veya tartışma çıkabilir. Ve bu durum arkadaşınızla küsmenize arkadaşınızla konuşmamanıza neden olabilir.

Zaten olumsuz davranışları olan kişilerle de arkadaşlık yapmamamız bizler için en iyisi olacaktır.

101
180
695
218
103
29
104
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.