Aşağıda yer alan kelime ve ifadeleri kullanarak grup arkadaşlarınızla güvenliğinizi tehdit eden durum konulu bir hikâye yazınız

Aşağıda yer alan kelime ve ifadeleri kullanarak grup arkadaşlarınızla güvenliğinizi tehdit eden durum konulu bir hikâye yazınız
Aşağıda yer alan kelime ve ifadeleri kullanarak grup arkadaşlarınızla güvenliğinizi tehdit eden durum konulu bir hikâye yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Aşağıda yer alan kelime ve ifadeleri kullanarak grup arkadaşlarınızla güvenliğinizi tehdit eden durum konulu bir hikâye yazınız
Ailem, hızlıca uzaklaşmak, yüksek sesle bağırmak, akrabalarım, tanımadığım biri, arkadaşlarım, haber vermek, kişisel alan, yardım istemek, oyun oynamak

Hikâyenin Adı: "Güvenli Sınırlar"

Kişiler:

  • Ben (Ana Karakter)
  • Ailem
  • Arkadaşlarım
  • Tanımadığım biri

Yer: Okulumuzun oyun alanı ve çevresi

Zaman: Bir öğleden sonra

Olay: Bir gün, okulumuzun oyun alanında arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Ailemle alınan güvenlik önlemlerini biliyor, ancak o gün tanımadığım biri, okulumuzun çevresinde dolaşan bir kişi dikkatimi çekti. Bu durum, güvenlik endişelerimi tetikledi.

Arkadaşlarımızla eğlenirken, aileme hemen haber vermem gerektiğini düşündüm. Hızlıca uzaklaşarak cep telefonumu çıkardım ve aileme durumu anlatan bir mesaj gönderdim. Arkadaşlarıma durumu açıkladım ve birbirimize daha yakın kalmamız gerektiğini söyledim.

Oyun alanında biraz daha dikkatli davranmaya başladık. Ancak bir süre sonra, tanımadığımız kişi oyun alanına daha da yaklaştı. Hemen arkadaşlarıma, yüksek sesle bağırarak tanımadığımız kişinin etrafımızda dolaştığını söyledim. Arkadaşlarımızla birlikte hemen okul görevlilerine ve ailemize haber verdik.

Tanımadığımız kişi, arkadaşlarımızın ve ailemizin hızlı tepkisi sayesinde oyun alanından uzaklaştırıldı. Ailem, güvenliğimiz için bize güvenilir yetişkinlerle iletişimde kalmamızın ne kadar önemli olduğunu bize hatırlattı. Olay sonrasında, okulumuzda daha fazla güvenlik tedbiri alındı ve ailelerimizle daha sık iletişim kurmaya karar verdik.

Sonuç: Güvenli sınırlar ve kişisel alan konusundaki bilinç, ailemiz ve arkadaşlarımızla birlikte hareket etmemiz sayesinde sağlandı. Bu olay, bize güvenliğimize daha fazla önem vermeyi öğretti.

5
74
2
55
54
3
104
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.