Ata Yayınları Sınav Sonuçları

Ata Yayınları Sınav Sonuçları
Bu yazımızda sizlere Ata Yayınları Sınav Sonuçları hakkında bilgiler vereceğiz.

Ata Yayınları Sınav Sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

1. Deneme Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar sınavdan kaç gün sonra açıklanıyor?

Sınav sonuçları için tıklayınız

Deneme Sınavı Kazanımları

Ata Yayıncılık Ölçme ve Değerlendirme Merkezi

Ürün yorumu 1
TEOG Sınavlarına Uygun Değerlendirme
Öğrencilerin sınavda çıkardıkları netler; Türkiye genelindeki, kendi okullarındaki ve sınıflarındaki başarı durumlarını gösterecek biçimde, ayrı ayrı değerlendirilmektedir.

Programa %100 Uygunluk
Yeni ilkokul programları "yapılandırmacı (oluşturmacı) eğitim felsefesi"ni referans almıştır; araştıran, sorgulayan, eleştriren, yorumlayan bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Ata Yayıncılık olarak yeni ilköğretim programlarını referans almaktayız. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı (TTKB) tarafından yeni ilköğretim programlarında yapılan köklü değişikliklerin yanı sıra, eğitim - öğretim yılı içerisinde kurul kararına dayalı olarak uyapılan kısmi değişiklikler de yayınevimizce takip edilerek tüm yayınlarımıza olduğu gibi sınavlarımıza da zamanında yansıtılmaktadır. 

Ders Kitaplarına %100 Uygunluk
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimize dağıtılan ders kitaplarına paralel bir değerlendirme yaklaşımı temel almaktayız. Deneme sınavlarımız 1. Dönem 3 tane, 2. dönem 3 tane olmak üzere toplam 6 deneme sınavından oluşmaktadır. 8. sınıflar için hazırlanan sınavlarımız 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında MEB'in yayınladığı sınav tarih ve kazanımlara uygun olarak 2 kitapçık şeklinde hazırlanmıştır. 

Karne Uygulaması
Öğrencilere, öğrenme eksiklerini görebilmeleri için ayrıntılı kazanım tablosundan oluşan bir karne verilmektedir. Öğrenci karnesinde aynı zamanda sınıf, okul, ilçe, il ve Türkiye'deki sınava katılım ve derece bilgileri bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Tel: 0 ( 312 ) 341 23 85
Faks: 0 ( 312 ) 341 23 84
E-posta: bilgi@atayayincilik.com.tr

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.