Bahçeşehir Okulları Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı

Bahçeşehir Okulları Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı
Bahçeşehir Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılacak. 4. 5. 6. 7. sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınavda öğrencilerin aldıkları başarılara göre eğitim bursu verilecek.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Bahçeşehir Koleji Öğrenci Seçme Sınavı ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir. 

1994 yılında İstanbul Bahçeşehir'de hizmet vermeye başlayan Bahçeşehir Koleji, çağdaş ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla Türkiye'nin farklı şehirlerinde okullar açmaya başladı. Bahçeşehir Kolejleri bir çok ilde ve ilçede kurumsal bir eğitim kurumu olarak kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Tüm Bahçeşehir okulları kampüslerinde düzenlenecek olan Bahçeşehir Okulları Okula Kabul ve Bursluluk Sınavına başvurmak ve detaylı bilgi için size en yakın Bahşeşehir Kolejine başvurabilirsiniz.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahçeşehir Okulları Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı tüm Bahçeşehir Koleji Kampüslerinde 25 Şubat Cumartesi günü yapılacaktır. Sınav sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben online olarak yayınlanacaktır.

Bahçeşehir Okulları İletişim Bilgileri

Adres: Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:10 B Blok Kat:9 34353 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 0 212 573 44 42
Faks: 0 212 465 87 15
E-Posta: kurumsal@bahcesehir.k12.tr

Bahçeşehir Okulları Kampüsleri için TIKLAYINIZ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI LİSE KABUL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum