Bakan Avcı'dan şubat ataması açıklaması

Bakan Avcı'dan şubat ataması açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, "Şubat ayında öğretmen ataması yapılacak mı" sorusuna, "Gençlerimizi memnun edeceğimizi tahmin ediyorum" cevabını verdi.

Birtakım ziyaret ve inlemelerde bulunmak için Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avcı, bir basın mensubunun şubat ayında öğretmen atamasının yapılıp yapılamayacağına yönelik sorusu üzerine, öğretmen atamalarının kanun gereği yılda bir kez yapılabileceğini hatırlattı.

Artılarıyla eksileriyle atamaları değerlendirdiklerini belirten Avcı, "Bununla ilgili olarak kesin bir açıklama yapmayayım ama değerlendiriyoruz. Yasa gereği senede bir defa atama yapılabiliyor. Ancak Meclis açıldıktan sonra bu konuyla ilgili değerlendirmelerimizi tamamlamış oluruz. Ona göre bir karar vereceğiz. Ama gençlerimiz memnun edeceğimizi tahmin ediyorum" diye konuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.