Bakan Çelik: 42 bin öğretmen alınacak

Bakan Çelik: 42 bin öğretmen alınacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Meclis Genel Kurulu’nda sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin düzenlemenin de yer aldığı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde milletvekille

Kapsamda olan sözleşmeliler konusunda bilgi veren Çalışma Bakanı, “72 bin 500 civarında 4/B'liler, 23 bin civarında mahalli idarelerde çalışan sözleşmeliler ve Sağlık Bakanlığı bünyesindeki sözleşmelilerden ibarettir. 76 bin 666 kişi KİT'lerde sözleşmeli olarak devam edecek, sanatçı olarak 4 bin 752 kişi sözleşmeli kadrosuna devam edecek. Usta yöneticiler bu kapsamda bulunmamaktadır” diye konuştu.

-“42 BİN ÖĞRETMEN ALINACAK”-

Çalışma Bakanı, Ağustos ayında da 42 bin öğretmen alınacağını belirterek, “Devlet Personel Başkanlığı bünyesinde 42 bin öğretmen alınacak” dedi.

Kaynak:Stargazete

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.