Başarılı olmanızı sağlayacak tavsiyeler

Başarılı olmanızı sağlayacak tavsiyeler
Bu tavsiyeler sizin başarılı olma yolunda hızla ilerlemenizi sağlayacak.

Neden başarısızım... Neden hiçbir şey yolunda gitmiyor… Hayat ne zaman benden yana olacak… Bütün bu nedenleri ve soruları bırakın ve kendinize dönüp, değişimi gerçekleştirin. Çünkü başarının sırrı değişimi yönetebilmekten geçer.

İşte sizlere Yoga Eğitmeni Ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sibel Saraçoğlu'ndan değişimi lehinize yönetebileceğiniz 11 tavsiye...

1. Tutkulu ve meraklı olun: Yeniliklere yelken açmak için meraklı olun ve araştırın. Keşfettiğiniz her güzel şeye tutkuyla sarılın.

2. Asla vazgeçmeyin: Karşınıza çıkan durumlarla uğraşmaktan vazgeçmeyin. Yolun sonuna ulaşmak için sabırlı olun.

3. Bugüne odaklanın: Bir şeyler yapabilirsiniz ama her şeyi yapamazsınız. Şimdiye odaklanın ve bütün enerjinizi şu anda yaptığınız işe verin.

4. Hayal edin: Hayal etmek, gücümüze güç katar: Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.

5. Hata yapmaktan çekinmeyin: Hiç hata yapmamışsanız yeni bir şeyler denemediniz demektir.

6. Anı yaşayın: Geleceğinizi oluşturabilmek için olabildiğince şimdide olun. Önemli olan tek an, içinde bulunduğunuz andır.

7. Değer yaratın: Başarılı olmaya değil de değer yaratmaya odaklanırsanız, başarı kendiliğinden gelecektir.

8. Değişime açık olun: Her gün aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekleyemezsiniz. Hayatınızın değişmesi için önce kendinizi değiştirin.

9. Deneyimleyin: Bilgi deneyimden gelir. Bir konuyu tartışmak size sadece felsefi bir anlayış kazandırır. Bir konuyu bilmek için deneyimlemelisiniz.

10. Oyunun kurallarını iyi öğrenin: Yapmanız gereken iki şey var. Birincisi oynadığınız oyunun kurallarını iyi öğrenin, ikincisi herkesten iyi oynamayı isteyin. Böylece başarı sizinle olur.

11. Mutlu olma cesaretini gösterin: Mutlu olan insanlar iş yerlerinde ve hayatlarında daha başarılı olurlar. Mutluluk sanıldığının aksine kolayca elde edilebilir olandır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.