Başka ülkelerden ülkemize gelen kişilerin, karşılaşabilecekleri sorunlar nelerdir, anlatınız

Başka ülkelerden ülkemize gelen kişilerin, karşılaşabilecekleri sorunlar nelerdir, anlatınız
Başka ülkelerden ülkemize gelen kişilerin, karşılaşabilecekleri sorunlar nelerdir, anlatınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Başka ülkelerden ülkemize gelen kişilerin, karşılaşabilecekleri sorunlar nelerdir, anlatınız

Ödev cevabı kısaca : Yabancılar ülkemize geldiklerinde karşılaşabilecekleri sorunlar arasında dil bariyeri, kültür farklılıkları, istihdam konuları, konut ve yerleşim zorlukları, sağlık hizmetlerine erişim ve toplumsal kabul gibi faktörler bulunmaktadır. Bu sorunların üstesinden gelmek için ise çaba, anlayış ve toplumsal destek önemlidir.

Başka ülkelerden ülkemize gelen kişiler, kültürel ve dilsel farklılıklar, sosyal ve psikolojik sorunlar, ekonomik sorunlar ve yasal sorunlar gibi çeşitli sorunlarla karşılaşabilir. Bu sorunları azaltmak için kültürel ve dilsel uyum, iş bulma ve eğitim gibi konularda destek sağlanabilir.

13
12
24
1
1
1
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.