Bayramın ilk günü marketler açık mı, çalışıyor mu

Bayramın ilk günü marketler açık mı, çalışıyor mu
Bayramın ilk günü marketler açık mı, çalışıyor mu, bayramda bakkallar ve A101, ŞOK, BİM, Migros marketler kaçta açılıyor, kapanıyor ve kaça kadar açık detaylar haberimizde....

Ramazan Bayramı, 13-14-15 Mayıs tarihlerini kapsıyor. Bu tarihlere ilişkin bakkalların ve marketlerin çalışma saatleri de İçişleri Bakanlığı genelgesi ile belli oldu. Peki, bayramda bakkallar ve A101, BİM, ŞOK zincir marketler açık mı? Ramazan Bayramında marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor ve kaça kadar açık?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı tam kapanma genelgesi üç günlük Ramazan Bayramı'nı da kapsıyor. Bu nedenle tam kapanma süresince geçerli olan market çalışma saatleri Ramazan Bayramı boyunca devam edecek.

Bayramda bakkallar ve marketler kaçta açılıyor/kaçta kapanıyor

Bayram süresince bakkal, market, manav, kasap, kuru yemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatlerinde, fırınlar ile bunların ekmek satan bayileri ise gün boyunca hizmet verebilecek - Yeme-içme yerleri ile çevrim içi yemek sipariş firmaları, bayramın birinci günü itibarıyla saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecek.

Marketler saat 10:00'da açılıyor akşam saat 17:00'ye kadar hizmet vermeye devam ediyor. Zincir marketlerin kapalı olduğu pazar günlerinde bakkal, manav, kasap, kuruyemiş dükkanları hizmet vermeye devam edecek.

Ramazan Bayramı 13-14-15 Mayıs tarihlerine denk geliyor. Tam kapanma süreci içerisinde yer alan Ramazan Bayramı'nda marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaklar. Ancak marketlerin bayramda izin sistemine göre bazı marketler bayramın ilk 2 günü hizmet vermeyebilir.

Pazar günü zincir marketlerin kapalı olması nedeniyle zincir marketler merak ediliyor. CarrefourSA, Migros, A101,BİM ve Şok gibi marketler zincir marketler arasında yer alıyor.

0
0
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.