Bingölde yarın okullar tatil mi

Bingölde yarın okullar tatil mi
Bingölde yarın okullar tatil mi? – Bingöl’de 15 Aralık 2016 Perşembe Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 15 Aralık Perşembe günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 15 Aralık 2016 Perşembe günü hangi illere ve ilçelere kar tatili var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

BİNGÖL 15 Aralık

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Alınan meteorolojik tahminler ve veriler çerçevesinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini gece boyunca da sürdüreceği beklendiğinden; 15 Aralık 2016 Perşembe günü Milli Eğitim Müdürlüğü’müze bağlı ilimiz merkez ve merkeze bağlı köy okulları (okul öncesi, ilk, orta ve lise) ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1(bir) gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür" denildi.

BİNGÖL 14 Aralık

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve buraya bağlı köylerdeki okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Öte yandan, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Ulaşıma kapanan 10'u aşkın köy yolunun açılması için de ekiplerin çalışması sürüyor.

15 Aralık 2016 Perşembe Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.