Binot Yayınları Sınav Sonuçları

Binot Yayınları Sınav Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 2018-2019 eğitim öğretim yılında yayın hayatına başlayan Binot Yayınlarının sınav sonuçlarının nerede açıklandığı konusunda bilgiler vereceğiz.
“Eğitim, gelecek için geçiş iznimiz. Çünkü gelecek, ona bugünden hazırlananların olacaktır.” Malcolm X
 
Binot Yayınları, eğitim alanında uzman yazar kadrosuyla sınavlara hazırlık ve okula yardımcı kaynak üretmek amacıyla faliyet göstermektedir. Üretilen kaynaklar detaylı bir şekilde incelenerek öğrencilere en yararlı biçime getirilir. Türkiye’nin dört bir yanından gelen eleştiriler göz önünde bulundurularak öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde yayınların gelişimi Binot Yayınları’nın temel amacıdır.

BİNOT YAYINLARI NELER YAPIYOR?

Binot, yayıncılık sektöründe faaliyet göstermekte uzman kadrosuyla LGS, YKS sınavları için ürettiği nitelikli yayınların yanında ilkokul 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5. Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf ve ortaöğretim 9. Sınıf, 10. Sınıf ve 11. Sınıf için ürettiği yardımcı kitaplarla sınavlara ve okula yardımcı kitaplar üretmek ve dağıtımını sağlamak için kurulmuştur.
 
Binot Yayınlarının yapmış olduğu sınavların sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

14
6
2
6
4
3
14
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum