Bir temizlik bezi yapmak

Bir temizlik bezi yapmak
Bir temizlik bezi yapmak istesek hangi özelliğe sahip maddeleri kullanırız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Temizlik bezleri, günlük hayatımızda temizlik yapmak için kullandığımız evlerde, iş yerlerinde, okullarda yeri, duvarı, masaları, sıraları temizlemek, toz almak için tercih ettiğimiz bezlerdir. Temizlik bezlerinin bazı özellikleri bulunmaktadır. Böylece daha iyi temizlik yapılmaktadır.

Temizlik bezlerinin özellikleri, nemli kaldığında kokmaz, su emer, toz tutar, kolay yıkanabilir, kir tutmaz özelliklere sahip olmasıdır. Böylece daha etkin bir şekilde temizlik yapmak mümkündür. Temizlik bezleri sıklıkla kullanılmakta ve sulu kullanımlarında özelliklerini korumaktadır. Bu özellikler herkesin aradığı özelliklerdir. Bu nedenle bir temizlik bezi yapılacaksa bu özelliklere sahip temizlik bezi yapılmalıdır.

Bir temizlik bezinin sahip olması gereken özellikler:

  • Yüzeydeki kiri tutabilmelidir.
  • Tırtıklı bir malzeme daha kolay temizlemesini sağlar.
  • Çok büyük veya çok küçük olmamalıdır.
  • Kolay yıkanabilir olmalıdır.

Kaynak:Eğitim Sistem

55
9
0
0
0
2
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.