Bursa’da 9 Ocak 2013 Çarşamba Okullar Tatil mi?

Bursa’da 9 Ocak 2013 Çarşamba Okullar Tatil mi?
Bursada Okullar Tatil mi? – Bursa’da 9 Ocak 2013 Çarşamba Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 8 Ocak Çarşamba günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor . 9 Ocak 2013 Çarşamba Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Bursa Valiliği tarafından alınan karar gereği Bursa merkezde ilk ve orta dereceli tüm okullar kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile yarın tatil edildi.

    Valilikten yapılan açıklamaya göre, yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve kar yağışının Bursa’da da etkili olduğu belirtilerek, okulların 09 Ocak 2013 günü itibari ile bir gün tatil edildiği belirtildi.

    Valilik kararı ile merkeze bağlı Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinin yanı sıra, Orhangazi, Büyükorhan ve Gürsu ilçelerinde de okullar yarın tatil edildi. Diğer ilçelerde ise okulların tatil durumuna kaymakamlıklar karar verebilecek.

    Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler de yine yarın bir gün süre ile idare izinli sayılacak.

9 Ocak 2013 Çarşamba Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum