Çevrenizdeki karınca yuvalarını ve ağaçların üzerindeki yosunları gözlemleyiniz

Çevrenizdeki karınca yuvalarını ve ağaçların üzerindeki yosunları gözlemleyiniz
Çevrenizdeki karınca yuvalarını ve ağaçların üzerindeki yosunları gözlemleyiniz, karınca yuvalarının, yosunların bulunduğu yere ve Güneş’e göre yönünüzü belirleyiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevrenizdeki karınca yuvalarını ve ağaçların üzerindeki yosunları gözlemleyip karınca yuvalarının, yosunların bulunduğu yere ve Güneş’e göre yönünüzü sizler belirleyebilirsiniz.

Karıncalar yuvalarını su ve soğuktan etkilenmeyecek bölgelere inşa etmektedir. Sıcaklık karınca varlığını sürdürmek ve kolonilerini genişletmek için en önemli etkenler arasında yer almaktadır. Karıncalar içgüdüsel olarak yaşamlarını idame ettirebilmek için belirli duyarlılığa sahip canlılar olarak bilinmektedir. Karıncaların yuvaları da onlara göre oluşturulmaktadır.

59
2
59
2
2
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.