Çevreyi ve hayvanları korumakla ilgili kompozisyon

Çevreyi ve hayvanları korumakla ilgili kompozisyon
Bu sayfamızda çevreyi ve hayvanları korumanın önemi üzerinde durarak bu konudaki kompozisyon çalışmamıza yer vereceğiz.

Bu dünya yalnızca insanlara ait değildir. Yaşadığımız fiziki çevreyi doğadaki diğer canlılar ile paylaşmamız gerekmektedir. Ayrıca doğanın kendine özgü mükemmel bir uyumu vardır. İnsana düşen ise bu uyumu bozmamak için çevreyi ve hayvanları korumaktır.

Çevresine sürekli zarar ve ren hayvanlara kötü davranan insanlar aslında dünyanın dengesini de bozmaktadır. Dengesi bozulan bir doğa ise bizden intikamını mutlaka alacaktır. İnsanın sağlıklı yaşayabilmesi için bu dengenin korunmasına büyük ihtiyaçları vardır. Bunu anlamayan kişi çevreye ve hayvanlara zarar vererek insanlığa çok büyük bir kötülük yapmış olacaktır.

Suların kirlenmesi, ormanların yok edilmesi gibi sebeplerle dünyamız her geçen gün iklim değişikliklerine sahne olmaktadır. Bu da doğadaki pek çok canlı ile birlikte insanlığı da tehdit etmektedir. Dünyanın yok olmaması ve insanların sağlıklı şekilde yaşabilmeleri için çevrenin ve doğanın korunması şarttır.

132
55
157
28
15
19
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.