Cluj-GS maçı şifresiz hangi kanalda nasıl izlenir

Cluj-GS maçı şifresiz hangi kanalda nasıl izlenir
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ndeki en kritik karşılaşmasını Romanya’da oynayacak; kazanırsa yoluna Şampiyonlar Ligi’nde devam etme şansını sürdürecek.

Bu zafer heyecanı D-Smart’ta ekrana gelecek. Cluj – Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı 7 Kasım Çarşamba saat 21.45’te naklen ve sadece D-Smart 77.Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’den izleyicilerle buluşacak.

Sarı kırmızılıların Devler Ligi’ndeki grubundan çıkabilmesi açısından “Ya Tamam ya devam” maçı anlamına gelen Cluj – Galatasaray mücadelesinin öncesi, 90 dakikası ve sonrası uzun bir yayın maratonuyla canlı yayınlarla ekrana gelecek. Cluj’dan canlı yayınlarla Ali İsmet Ural ve Reha Kapsal sürpriz konuklarıyla maçın öncesini ve sonrasını yorumlayacak, Türkiye bu coşkuyu Alp Özgen’in anlatımıyla yaşayacak.

Rakipler de D-Smart’ta
Galatasaray zorlu Cluj deplasmanında 3 puan ararken aynı anda Portekiz’de grubumuzun kaderini belirleyecek Braga – Manchester United karşılaşması da D Smart’tan canlı yayınlanacak.

Old Trafford’da zorlanan Kırmızı Şeytanlar, Braga’yı sahasında yenip gruptan lider çıkmayı garantilemek istiyor. Bir yanda Alan’lı, Eder’li çetin ceviz Braga, diğer yanda Van Persie’li, Rooney’li İngiliz devi Manchester United.
Braga – Manchester United Şampiyonlar Ligi maçı 7 Kasım Çarşamba saat 21.45’te naklen ve sadece D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD’den izleyicilerle buluşacak.

İdman TV Canlı izle - Online internet canlı yayın izlemek için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.