Damlaya damlaya göl olur sözünden anladıklarımızı yazalım

Damlaya damlaya göl olur sözünden anladıklarımızı yazalım
Damlaya damlaya göl olur sözünden anladıklarımızı noktalı alana yazalım konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Damlaya damlaya göl olur sözünden anladıklarımızı noktalı alana yazalım

Ödev cevabı kısaca : "Damlaya damlaya göl olur" sözü, sürekli ve azar azar yapılan bir şeyin zamanla büyük bir başarıya dönüşebileceğini ifade eder. Küçük adımlar ve sürekli çaba, zaman içinde büyük sonuçlara ulaşmanın anahtarıdır.

"Damlaya damlalaya göl olur" atasözü, sürekli ve azar azar yapılan bir işin, biriktirilen küçük çabaların zamanla büyük bir başarıya dönüşebileceğini ifade eder. Bu söz, sabır, azim ve süreklilikle herhangi bir hedefe ulaşmanın gücünü vurgular. Küçük adımların bir araya gelerek büyük bir etki yaratabileceği fikrini içerir.

1
0
1
0
1
53
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.