Ders araç gereçlerinizi unuttuğunuzda sınıfta hangi sorunlarla karşılaşırsınız

Ders araç gereçlerinizi unuttuğunuzda sınıfta hangi sorunlarla karşılaşırsınız
Ders araç gereçlerinizi unuttuğunuzda sınıfta hangi sorunlarla karşılaşırsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Araç gereçler genellikle dönem başında belirlenir. Bazen haftalık olarak öğretmenimiz tarafından çeşitli araç gereçlerin bir sonraki ders için getirilmesi istenebilmektedir. Örneğin resim, fen bilgisi gibi derslerde daha fazla ders araç gereci gerekmektedir. Ders araç gereçlerini unutmak, getirmemek benim için bir faciadır.

Bu sorun benim derse çok aşırı derecede korkarak girmeme sebep olur. Öğretmenlerimiz genel olarak anlayışlı olsa da ders araç gereçlerimizi unuttuğumuzda, bunu bilerek yaptığımızı düşünmektedirler. Bu nedenle ders araç gereçlerini unutmak beni çok heyecanlandırır ve endişelendirir. Bu endişe durumu derse göre ve unuttuğum araç gerece göre değişiklik gösterebilmektedir.

Örneğin bir ders için ders kitabını unutmuşsam genel olarak bu benim için çok fazla sorun teşkil etmez. Sıra arkadaşımın ders kitabını ortaklaşa kullanabilirim. Tabi ki de bunu birden fazla yapmak öğretmenlerimiz tarafından uyarılmamıza, sıra arkadaşımız tarafından da uyarılmamıza neden olur.

Fakat ders için unutulan araç gereç örneğin bir resim defteri ise ders süresince boş olmama neden olur ve öğretmenimin gözünden düşerim. Bunun gibi etkinliklerde kullandığımız ders araç gereçleri de benim için önemlidir. Etkinlikler için kullandığım araç gereci unutursam bu dersten düşük puan almama, eksi almama neden olabilir.

12
9
9
6
7
4
129
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.