Dörtrenk Yayınları Sınav Takvimi

Dörtrenk Yayınları Sınav Takvimi
BU yazımızda sizlere Dörtrenk Yayınları Sınav Takvimi hakkında bilgiler vereceğiz.

21. yüzyıl; "Daha iyi bir eğitimle, daha iyi bir yaşama !..."sloganının haklı olarak baş tacı edildiği, bilinçle işlendiği yüzyıldır. Biz, DÖRTRENK YAYINCILIK olarak, öğrenimin birey ve toplum yaşamında ne kadar önemli olduğunun daha bilinçle kavrandığını, anne-babaların sadece kendi çocuklarının değil, uluslarının geleceğini düşünerek, eğitim-öğretime ne büyük özverilerle katkıda bulunduklarını bilmekteyiz. Bu nedenle yayınlarımızı, bu bilinçle ve bu özveriye layık olma çabasıyla hazırlamaktayız.

Logomuzu yaratırken kullandığımız dört kalp, "ÖNCE İNSAN !..." ilkesini, "SEVGİ", "BARIŞ", "DOSTLUK" ve "KARDEŞLİK"i temsil etmektedir. Dört renk ise, baskı makinalarında kullanılan renklerdir. Baskı makinalarında, Kırmızı, Sarı, Mavi ve Siyah boyaların bulunduğu dört ünite vardır. Kağıt, baskı aşamasında bu dört üniteden sırayla geçer ve belirlenmiş değer kadarı boyayı alarak istenilen görsellik oluşur.

Gördüğünüz o rengarenk tüm görseller yalnızca dört boya kullanılarak yaratılır...

"SEVGİ", "BARIŞ", "DOSTLUK" ve "KARDEŞLİK" dört ana temel oldukça, sınırsız farklılıklar güzellikler yaratır...

DÖRTRENK YAYINCILIK olarak; çocuklarımızın her birinin ailelerinin yüz akı, var oluş nedenleri olduğunu biliyor; her birinin ayrı bir renk, ayrı bir değer olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Çocuklarımızın renklilikleri, ulus olarak kalitemizi artıracak; dörtrengi rengarenk yapacaktır. Çocuklarımızın kendi renklerini bulup onu bir gökkuşağına dönüştüreceğinden eminiz...

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.