Ehliyet Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak? (21 MART 2015)

Ehliyet Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak? (21 MART 2015)
Ehliyet Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak? Bugün yapılan ehliyet sınavının ardından gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına odaklandı. 21 Mart ehliyet sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte cevabı.

Ehliyet Sınav  Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?  21 Mart Sonuçları 31 Mart Salı günü açıklanacak.

 

Mart ayı ehliyet sınavı bugün yapıldı. Ehliyet sınavında adaylara toplamda 50 soru soruldu ve 60 dakika süre verildi. Adaylar sınavdan çıktıktan merakla sınavların ne zaman sonuçlanacağı merak etmekteler. Ehliyet sınavının ne zaman açıklanacağını bu haberimizde belirtiyoruz.

21 Mart ehliyet sınavı 2015 yılının ikinci ehliyet sınavı. İlk ehliyet sınavı 10 Ocak 2015 tarihinde yapılmıştı. Bu sınavın sonucu 10 günde açıklanmıştı. Ehliyet sınavının sonuçlarının 10 günde açıklanacağını düşünüyoruz. Yani 21 Mart 2015 tarihinde yapılan ehliyet sınavının sonuçları 31 Mart 2015 tarihinde açıklanacak.


Sonuçları açıklandığında sitemizde yayınlanacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum