Eksen Yayınları Sınav Sonuçları

Eksen Yayınları Sınav Sonuçları
Bu yazımızda sizlere Eksen Yayınları Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve sonuçlara nasıl ulaşacağınız konusunda kısa bilgiler vereceğiz.

Eksen Yayıncılık Türkiye’nin önde gelen eğitim yayıncılarındandır.

İlkokul birinci sınıftan, üniversite hazırlığa kadar okullara yardımcı olacak kitap, test ve ölçme değerlendirme sistemleri hazırlar. Sektördeki yolculuğuna 1994 yılında dershane işletmeciliği ile başlayan Eksen, 2000 yılından itibaren ise müstakil bir marka olarak eğitim yayıncılığı sektöründeki yerini almıştır. 

Başarısının altında yatan anahtar iki kelime ise ‘istikrar’ ve ‘yeniliktir.’ 

MEB müfredatına göre uzman hocalar tarafından hazırlanan ürünler bölge müdürlerinin organizasyonu ile dershane, okul ve bayilere ulaşmaktadır. Eksen Yayıncılığın ortaokul grubu ile lise grubuna hitap eden etkili ölçme değerlendirme sistemi ‘Test Okul’ ve 1-4 arası öğrencilere hitap eden yardımcı ders kitabı ‘Çalışkan’ isimli yeni iki markasıyla da pazar payını geliştirmektedir.

Eksen Yayınları Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Eksen Yayınları Ortaokul 5-6-7 ve 8. Sınıflar ile Lise 9-10-11 ve 12. (YGS-LYS) Sınıflara deneme sınavları uygulamaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.