Era Koleji Bursluluk Sınavı

Era Koleji Bursluluk Sınavı
Bu yazımızda sizlere 4-5 Ocak Era Koleji Bursluluk Sınavı Online Başvuru nasıl yapılır konusunda bilgiler vereceğiz.

Era Koleji 2020 Bursluluk Sınav tarihini açıkladı.

ERA Koleji 2020 bursluluk sınavını hangi tarihte yapacağını açıkladı. Sınav 4 ve 5 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınava 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okumakta olan öğrenciler girebilecek.

Akademik gelişim programımızda öğrencilerimizin MEB müfredatları doğrultusundaki kazanımları tam öğrenme modeliyle birlikte tematik yaklaşımlar metodu kullanılarak uygulanır. Bu yaklaşım ile çocuklarımızın keyifle öğrenebilecekleri bir ortamda düşünme becerilerini ve derslere olan ilgilerini arttırarak derse katılımlarını sağlarız.

Üniversite hazırlık programı ile çocuklarımızın yorumlama, analiz yapma, eleştirel düşünme, sonuçları tahmin etme ve benzeri yeterliliklerini nitelikli yayınlarla ölçerek ders kazanımlarını bu süreçte tespit ederiz. İlgi ve yeteneklerine göre alan seçimlerini yapan çocuklarımız seçilen alan türlerine göre özelleştirilmiş eğitim müfredatının desteğiyle üniversiteye hazırlanırlar.

CEFR Uyumlu (Avrupa Ortak Müfredat Çerçevesini) esas alarak hazırlanan yabancı dil programıyla, çocuklarımıza dil becerilerini en etkin şekilde kazandırmayı hedefleriz. Communicative Approach metodu sayesinde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini 4 aşamada geliştirerek donanımlı ve vizyoner tam bir dünya vatandaşı olarak eğitimlerini tamamlarlar.

Sanatsal ve sportif etkinlikler programımızın amacı çocuklarımızın yaşam becerileri, üç boyutlu düşünme becerileri, duygusal ve sosyal zekalarının gelişimi, iletişim ve ifade becerileri, kişisel gelişim ve öz disiplin becerilerinin gelişimi ve sağlıklı yaşam bilincini kazandırmaktır. Okullarımızda sanatsal ve sosyal etkinlikler programını, onların yaratıcı tarafının ortaya çıkartılmasına yarayan önemli bir süreç olarak görür ve akademik bir modelle de tüm branş dersleri ile sanatsal-sosyal etkinlikler programını ayın değerleri temasıyla birleştiririz.

Bizler için üreten insanları yetiştirmek; inovasyon, teknoloji okuryazarlığı ve girişimcilik becerilerini geliştirebilmeleri için çocuklarımıza yetenekleri doğrultusunda kendilerini bulacakları imkanlar sağlamaktır. Hayal gücünün önemli bir yer kapladığı yeni nesil teknolojiler, kodlama ve maker eğitimleri gibi faaliyetleri kapsayan 21. Yüzyıl becerileri programı ile çocuklarımız teknolojik başarısı yüksek bireyler olarak eğitimlerini tamamlarlar.

Başvuru yapmak için tıklayınız

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.